Roosa Draakoni Unistus

Unistada tuleb suurelt! Igapäevaselt võiks harjutada visualiseerimist koos tundega. Milline on see elu, mida Sina soovid elada?

Draakoni aasta on pöördeline! Meil on vaja täpselt teada, mida päriselt soovime. Kõik on võimalik! Me vajame vaid selgust ja otsust ning teadmist, et meie elu kujuneb just nii nagu me ise seda loome. Kui meis on segadus, siis see on ka meie ümber. Muutes oma seisundit muutub reaalsus.

Meie elu sõltub sellest, mis toimub meis endas sisemiselt. Tervislik elustiil tagab sisemised jõuvarud, et luua küllust igal tasandil. See kasvatab väge ja annab vajaliku energia, et igapäevaselt oma elu teadlikumalt juhtida suurema külluse ja rahuloluni. Meil on vaja ennast laadida energiaga, mis on kõige kõrgema kvaliteediga!

Millise kvaliteediga on see toit ehk energia, millega ennast igapäevaselt laed? Meie heaolu on otseselt seotud sellega, mida me igapäevaselt tarbime.

Soovid muuta oma toidulauda elavamaks ja maitsvamaks?
Soovid leida tervislikke lahendusi?
Soovid muuta oma elustiili?
Tule liitu meie grupiga facebookis: Söö 50% rohkem värsket. Innustame ja inspireerime Sind looma tervislikumaid valikuid.

Roosa Draakoni Unistus on tort, millega tähistada elu!

See sügavalt roosa ahvatlus sobib ideaalselt sünnipäeva lauale või mõnele muule pidustusele. Aga miks mitte ka pühapäevaseks maiustamiseks? Igatahes on tegu tervisliku ja kauni, pilkupüüdva ahvatlusega, mis meelitab ligi nii väikeseid kui ka suuri maiustajaid. See tort on elav tort, mida ei ole kuumutatud! Ikka selleks, et säiliksid vitamiinid ja ensüümid, mis meie kehale vajalikud.

Proovi meie Roosa Draakoni Unustust!

Põhi:
– 100g datleid
– 150g mandleid
– Näpuotsaga roosat soola

Juhised:
Purusta köögikombainis datlid, mandlid ja näpuotsa täis soola ühtlaseks väikseteraliseks massiks.
Aseta koogivormi põhjale küpsetuspaber, et hiljem oleks kergem torti kätte saada.
Laota mass koogivormi põhjale ja suru ühtlaselt laiali.
Kui mass kleepub liialt käte külge, siis tee vahepeal käsi märjaks, et kleepumist vähendada.

Täidis:
– 150g leotatud toortatart (4h- kuni üleöö leotatult)
– 150g leotatud india pähkleid (4h kuni üleöö leotatult)
– 200g maasikaid
– 150g kookosrasva
– 4 spl mett või agaavi siirupit
– 2 spl külmkuivatatud roosat draakonivilja pulbrit
– 1/2 sidruni mahl
– Näpuotsatäis värsket ja naturaalset vaniljepulbrit või kauna

Juhised:
Aseta kookosrasv sulama.
Pese leotatud toortatar ja pähklid ning püreesta need maasikate, agaavi siirupi või meega.
Pigista juurde sidrunimahl, lisa näpuotsaga vaniljepulbrit ja 2 spl draakonivilja pulbrit ning püreesta veel kuni saad ühtlase kreemja massi.
Lisa sulatatud kookosrasv ja püreesta veel korra kogu kreem läbi. Tulemus peaks olema ühtlaselt siidjas.
Kalla kreem tordi põhjale ning aseta sügavkülma tahenema nii kauaks kui valmistad šokolaadi katte.

Katteks:
– 100g datleid
– 2 spl toorkakaopulbrit
– 50g sulatatud kookosrasva
– 3-4 spl vett
– Näpuotsaga roosat himaalaja soola

Püreesta datlid, sulatatud kookosrasv, toorkakao ja vesi.
Vala kate õhukese kihina laiali ajades külmale tordile.

Jäta tort ööseks külmikusse tahenema. Sügavkülmas taheneb umbes nelja tunniga. Peale nelja tundi sügavkülmas peaks võtma välja või hoidma edasi tavakülmikus, et liiga kõvaks ei taheneks. Kui tort on tahenenud, siis on aeg seda kaunistada värskete marjade ja puuviljadega.

Pildil tort minu poja sünnipäeva laualt mõni aasta tagasi külalisi ja sünnipäevalast rõõmustamas.

Et iga Sinu suutäis oleks täis armastust, on oluline ka see, millise tundega toitu valmistad. Magusalt maitsev pidupäeva tort valmib rõõmsas meeleolus ja laulu saatel.


Toredaid elamusi soovides,
Elumaitse