Armastades oma keha…

Minu keha on mulle kingituseks, et kogeda elu. Ta on minu kaaslane, abiline, partner, kellega koostöö hakkab viimasel ajal muutuma järjest efektiivsemaks. Ma pidevalt tunnetan tema soove ja olen andnud talle võimalusi taastumiseks. Toidan teda just selle parimaga, mida ta antud hetkel vajab nii füüsiliselt kui ka vaimselt. Ma püüan elada temaga ühes hingamises.

Ma austan ja armastan oma keha. Ma küll kuulan tema soove. Armastades oma keha ma panen ta helisema ja helendama. Suheldes iga oma rakuga saan jagada käsklusi tervenemiseks. Minnes üle järjest hõredamale toidule ning lastes endast välja raskeid emotsioone, vabastades blokeeringuid, muutub ka keha järjest kergemaks, puhtamaks ja tundlikumaks. Mida tundlikum ja puhtam ta on, seda kergemalt reageerib ta minu mõtetele.Seega on oluline ennast pidevalt positiivselt häälestada, sest iga tunne ja mõte loob mind.

Tundlikkus on tugevus. Seda ei pea maha suruma. Seda tuleb järgida. Mu keha on mulle kui indikaator, mis annab informatsiooni ümbrusest. Kogu reaalsus saab küll alguse minust, kuid minu keha aitab mul seda kogeda. See on koostöö kõrgemal tasandil, kus ma täielikult usaldan ja luban nendel tunnetel olla. Olen tänulik oma kehale kõikide kogemuste eest, mida ta aitab mul näha ja tunda.

Kui olen täielikus koostöös oma kehaga, siis keha ei vanane, ta uueneb ja terveneb ning kohaneb vastavalt minu soovidele. Keha annab mulle võimaluse selleks, et kogeda elu, enda loodud reaalsust. Keha ei ole kunagi koormaks – ükskõik mis seisus ta ka ei ole. Keha on kingitus, mis annab võimaluse kohtuda oma loominguga.